JOHNSON&JOHNSON
Дарко Васелиќ
JOHNSON&JOHNSON
Менаџер за бизнис-развој во Johnson&Johnson. Долгогодишен професионалец во FMCG секторот, кој веќе единаесетта година е во компанијата Johnson&Johnson. Денес е на позицијата менаџер за бизнис-развој, одговорен за пазарите на БИХ, Србија, Македонија, Косово и Албанија. Своите напредни знаења од category management и shopper marketing со години ги споделува во своите текстови во магазинот InStore во целиот регион. Редовен говорник е на FMCG-самитите во Сараево и Белград, а оваа година ќе го слушнеме и на FMCG-самитот во Скопје.