BAMBI
Игор Михаиловиќ
BAMBI
Игор Михаиловиќ - Bambi. Врвен FMCG-професионалец, кој својата кариера во продажбата ја почнува во 2003 година. Во 2006 година во Marbo доаѓа на позицијата супервизор, во 2008 станува менаџер на продажба за реон за ТТ каналот, а во 2012 станува менаџер за продажба и развој за целиот Западен Балкан. На позицијата комерцијален директор на Bambi, на која денес работи, доаѓа во 2015 година. Фокусот на неговите професионални работни ангажмани е континуирана ориентираност кон високи продажни резултати, преку развој на секторот за продажба, менаџирање и координација на процесите, сегментација на клиентите и нивна категоризација и имплементација на соодветен модел на продажни операции.